Beweging voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH), is noodzakelijk!

De Edwin van der Sar Foundation en Hersenstichting Nederland hebben de handen ineen geslagen met het landelijk project Meet Me @ The Gym. Fitness Move2BFit doet mee aan dit project, wat landelijk wordt uitgerold in samenwerking met Fitvak.

Wij begeleiden u met het bewegen

Fitness Move2BFit biedt, voor mensen met een Niet Aangeboren Hersenletsel, een veilige, overzichtelijke en rustige omgeving, waarin onder deskundige begeleiding gesport kan worden. Dit sporten kan individueel, met z’n tweeën of in kleine groepjes plaatsvinden al naargelang waar de klant zich het prettigst bij voelt. Onze medewerkers weten wat de gevolgen van hersenletsel kunnen zijn, zowel lichamelijk als mentaal, en kunnen goed inschatten wat elke individuele deelnemer nodig heeft.

De Edwin van der Sar Foundation wil mensen met hersenletsel helpen het leven weer op te pakken door ze te stimuleren weer te gaan sporten. In Nederland leven naar schatting ruim een half miljoen mensen met niet aangeboren hersenletsel. Niet aangeboren hersenletsel ontstaat tijdens iemands leven als gevolg van een ongeval of door een beroerte of ziekte.

Als het je overkomt, betekent dit een belangrijke breuk in je levenslijn.  Er is een enorm verschil in je leven vóór en ná het hersenletsel.  Er volgt vaak een lange periode van revalidatie, waarin bewegen een wezenlijk onderdeel is in het herstel.

Maar op een gegeven moment ben je uitbehandeld.

En dan? Het is gebleken dat een grote groep na de revalidatie in een gat valt.
Waar kun je na je revalidatie, op een verantwoorde manier, het sporten weer oppakken?

Dit kan nu bij Fitness Move2BFit, “MEET ME @ THE GYM”!