Met SportMed approved coaching bereik jij jouw gezondheidsdoel!

Is je gezondheid niet meer hetzelfde zoals die vroeger was? Moet jij sporten in verband met gezondheidsklachten?Heb je een maatje te veel en wil jij graag afvallen?
Doe er dan nu iets aan en start met SportMed training. Move2BFit helpt je om verantwoord te bewegen en je persoonlijke gezondheidsdoel te bereiken want… Bewegen maakt gezond!
SportMed training is een training waar iedereen, ook al ben je beginner, actieveling of reeds gevorderde sporter, mee kan trainen. Ongeacht of je nu wel of niet lid bent bij Move2BFit, we kunnen je overal begeleiden.

Hoe ziet het programma eruit?

Na een kort intakegesprek gaan we starten met een meting van de lichaamssamenstelling en met een fitheidstest op de fiets of op de loopband. Dit is om een realistisch beeld te krijgen van je gesteldheid en om je goed te kunnen coachen tijdens je trainingen.
Na deze testen krijg je een rapport van de behaalde resultaten en een persoonlijk trainingsprogramma voor 12 weken.Dit trainingsschema is gebaseerd op het trainen in hartslagzones en een wekelijkse motivatie door middel van het behalen van Fitt Units (punten).

Wil jij meer informatie over deze manier van trainen of over de tarieven?

Klik dan hieronder om een afspraak te maken met 1 van onze personal trainers.

Ervaringen van onze klanten:

D.m.v. de Sportmed evaluatietest van Marja van Kreij konden we zien dat haar uithoudingsvermogen in de afgelopen 12 weken beter is geworden en dat Marja zich veel fitter en sterker voelt dan 12 weken terug!

Antoon Kapteijns: Ik voel me lekker fit met de SportMed training bij Move2BFit. Men kan de polsunit binnen maar ook buiten gebruiken om te lopen of fietsen in de frisse lucht. Ik voel me lekker in mijn vel zitten.

LEEFSTIJLVERBETERING MET RESULTAATGARANTIE!
Carien, samen met Tonnie ruim 25 kg afgevallen binnen 3 maanden met SportMed training bij Move2BFit.