• OPENING FITNESS PER 1-7-2020

  Op 1 juli aanstaande mag onze fitness gelukkig weer open! Daar zijn wij natuurlijk heel erg blij mee en we hopen dat jullie er ook allemaal weer aan toe zijn om bij ons te komen sporten!

  Betekent wel dat we de nodige aanpassingen hebben moeten doen, volgens het voorlopig protocol dat onze brancheorganisatie samen met het RIVM opgesteld heeft.
  • Mensen die ziek zijn komen niet sporten, daarvoor doen we een gezondheidscheck (vragenlijst).
  • We zullen met een reserveringssysteem moeten gaan werken, wij moeten kunnen nagaan en aantonen wie er in de fitness aanwezig zijn, registratie is dus verplicht (ook pasje erdoor halen).
  • Iedere sporter zorgt ervoor dat hij binnen het afgesproken tijdsblok het complex betreedt, traint een weer vertrekt.
  • We hebben ons airco/ventilatiesysteem speciaal aangepast, zodat er 100% schone lucht binnen is.
  • Op meerdere plaatsen in de fitness is papier en spray gehangen, zodat men voor en/of na het gebruik van de apparaten, de handvaten etc. kan ontsmetten.
  • Handdoek, schone schoenen en hygiëne was altijd al belangrijk, maar nu wordt er nog meer op gelet.
  • De anderhalve meter richtlijn zal belangrijk blijven, dus ook in de fitness hanteren we die voor zover als mogelijk.

  Deze regels gelden zowel voor de fitness als voor de groepslessen!

  Inmiddels zijn de maatregelen al veel versoepeld ten opzichte van de eerste berichtgevingen, dat betekent dat de kleedkamers, kluisjes en de douches gewoon weer gebruikt mogen worden. Volgens het protocol mogen er maximaal 100 mensen samenkomen, onder voorwaarde dat de anderhalve meter kan worden nageleefd. Wij hebben besloten dat in Geffen in totaal (groepszaal en fitness) maximaal 30 leden aanwezig kunnen zijn en in Vinkel maximaal 7, zodat iedereen veilig kan sporten.

  Eén van de belangrijkste aanpassingen is het reserveren voor de tijden dat men wil sporten. Dit betekent dat er tijdsblokken zullen zijn van 1,5 uur waarbinnen onze leden binnenkomen, sporten, omkleden en weer naar buiten gaan. We verwachten dat men op de afgesproken tijd er zal zijn en dat er eventueel (bij aanwezigheid langer dan 5 minuten eerder) buiten gewacht wordt.

  Bij het reserveren moet een vragenlijst (triage) worden ingevuld, alvorens je verder kunt gaan om een tijdstip aan te geven, hoe laat je wilt komen. We sturen via onze ledenadministratie de inloggegevens toe, zodat je alvast kunt proberen of het lukt. Heb je geen mail ontvangen? Check dan eerst of deze misschien in de SPAMbox terecht is gekomen.  Mocht het onverhoopt niet lukken, dan kun je natuurlijk bellen of een mail sturen, dan lossen we dat samen op.

  Dagelijks kan men voor de fitness vanaf 7.00 uur reserveren, het eerste tijdsblok loopt van 7 uur tot half 9 en zo verder, de hele dag tot 20.30 uur (steeds anderhalf uur) en dan nog uitloop tot 22.30 uur. Als een tijdsblok volgeboekt is, dan moet je een ander tijdstip kiezen. We verwachten dat iedereen rekening houdt met elkaar en dat je komt opdagen op de gereserveerde tijd. We begrijpen dat dit niet zo leuk is, zeker omdat fitness juist altijd vrijblijvend kon, maar dat kan in de corona tijd helaas niet en zolang dit duurt, hopen we dat jullie dat niet zo erg vinden.

  Ook voor de groepslessen zal voortaan gereserveerd moeten worden. Om de 1,5 meter richtlijn te hanteren hebben we de groepszaal in vakken verdeeld, waarbinnen de leden plaats nemen en van daaruit bewegen.

  Voor de groepslessen rekenen we normaal gesproken in juli en augustus geen abonnementsgeld en betalen degenen die lessen willen volgen altijd apart aan de instructeurs. Vanwege de corona crisis hebben we besloten een speciaal (eenmalig) zomerabonnement in te voeren, zodat er niet apart bijbetaald hoeft te worden voor de lessen. Onze instructeurs willen de lessen in de zomervakantie zoveel mogelijk door laten gaan en bij voldoende belangstelling zullen alle lessen gegeven worden volgens het normale rooster.
  Dit zomerabonnement kost € 40 voor 2 maanden. Daarmee kun je alle lessen volgen die je wilt. Graag ontvangen we een reactie via de mail van degenen die hier gebruik van willen maken.

  Wij zijn ontzettend dankbaar voor alle support die we de afgelopen tijd hebben ontvangen, heel erg fijn om te weten dat we voor zulke trouwe leden ons werk mogen doen en dat heeft ons ook vooral bevestiging gegeven om door te gaan! Hartelijk bedankt daarvoor!

  Bij vragen over deze brief kunt u ons via akloeffen@gmail.com bereiken.

  Klik hier voor de brief in pdf formaat.

  Hartelijke groet, Team Move 2B Fit: Michael, Robert, Andre, Jarno, Myrna, Diana, Lieke, Ian, Graciela, Geert, Jens, Mirsada, Monique en Roelf