• Update 24 december 2020

  Beste leden van Fitness Move 2B Fit,

   

  We hopen dat het goed gaat met jullie. We zitten weer in een lockdown met zijn allen en dat is natuurlijk niet leuk, maar jammer genoeg wel noodzakelijk om dit virus achter ons te krijgen. De huidige Corona maatregelen zullen voortduren tot en met 19 januari 2021. Gelukkig is dat enigszins te overzien en kunnen we op 20 januari onze goede voornemens een vervolg geven en het sporten weer oppakken!

   

  We hadden tot maart 2020 een mooie reserve opgebouwd om weer te investeren in de fitness voor nieuwe apparatuur en voor onderhoud aan het pand. Maar deze reserve is helaas het afgelopen jaar bijna helemaal verdampt. Om deze financiële klappen op te vangen en in onze fitness toch de noodzakelijke investeringen te kunnen doen, hebben we besloten de abonnementen per 1 februari 2021 te verhogen met 5%. Dit is voor het eerst sinds de start van onze fitness op 1 februari 2015, behalve de keer dat er een btw verhoging is geweest, maar die komt alleen ten goede aan de belastingdienst. Wij hopen maar dat jullie hier begrip voor hebben. De nieuwe prijslijst komt op onze website www.move2bfitness.nl te staan.

   

  We willen jullie erop wijzen dat het mogelijk is om het abonnement stop te zetten voor de maand januari 2021. Wij hopen er op dat jullie onze fitness willen blijven steunen in deze tijd, maar begrijpen het ook als dat niet kan en in dat geval verzoeken wij jullie een mailtje te sturen naar akloeffen@gmail.com met als onderwerp “stopzetten abonnement”. Graag in de mail a.u.b. ook je naam en geboortedatum vermelden. Dan zetten we de abonnementen stop in januari voor degenen die ons een mailtje hebben gestuurd. In januari wordt er dan niets geïncasseerd/in rekening gebracht (je kunt dan weer sporten vanaf 20 januari).

   

  De leden die ons kunnen en willen steunen en waarvoor het abonnement mag doorlopen willen we dan bij voorbaat alvast heel hartelijk bedanken voor hun steun!

   

  Tot we weer open mogen, proberen we u te helpen door online sportmogelijkheden aan te bieden door o.a. filmpjes die door onze instructeurs op facebook worden gezet. Ook is het mogelijk om cardiotraining thuis of buiten voort te zetten, daarvoor kunt u een SportMed horloge kopen of huren om in uw hartslagzone te trainen en sportpunten te sparen. Als je hier vragen over hebt kun je terecht bij personalcoachmichael@gmail.com of  r.loeffen@move2bfit.nl.

   

  Verder is het mogelijk om aan te melden voor de Personal coach Michael App! Deze nieuwe app is klaar voor gebruik en gelukkig mooi op tijd voor iedereen om te gebruiken tijdens je  trainingen. Met deze nieuwe app heb je een keuze uit meer dan 1000 oefeningen! Het is heel gemakkelijk om oefeningen in je trainingsplan te zetten, je persoonlijke lesrooster samen te stellen en nog veel meer. Wil jij gebruik maken van deze app of wil jij meer informatie? Neem contact op via: personalcoachmichael@gmail.com

   

  We wensen jullie een fijne jaarwisseling en natuurlijk een fit en gezond 2021!

   

  Hartelijke groet, Team Move 2B Fit:  Michael, Robert, Andre, Jarno, Myrna, Diana, Ian, Kris, Graciela, Geert, Jens, Monique en Roelf