• Aangescherpte regels Fitness m.i.v. 14-10-2020

  N.a.v. de aangescherpte maatregelen, willen we even laten weten dat bij ons ook extra opgelet moet worden. We zijn blij dat we binnen mogen blijven sporten en willen dat ook graag zo houden.

  Dit sporten mag in een zelfstandige ruimte waar maximaal 30 personen tegelijk mogen zijn, rekening houdend met de 1,5 meter afstand. De groepslessen vallen niet onder een teamsport, we zijn allemaal individuele sporters.

  Wij hebben permanente luchtverversing in onze fitnesscentra.

  Voordat we weer open mochten in juli hebben we onze ventilatiesystemen aan laten passen, waarbij ‘oude’ lucht wordt afgevoerd en er rechtstreeks verse buitenlucht wordt toegevoerd en er wordt niet gerecirculeerd. 100% Verse lucht dus!

  Aan- / afmelden;

  Het is verplicht om je aan te melden via het portaal, voor elke sportactiviteit die je binnen Move 2B Fit onderneemt. We zijn verplicht om een registratie van minstens 4 weken bij te houden. Mocht je onverhoopt niet kunnen, is het altijd mogelijk om af te melden. De maximum capaciteit voor de groepslessen is 12 deelnemers per lesuur. Via het portaal zie je meteen of er nog plaats is.

  Mondkapje;

  Op het moment dat je Move 2B Fit betreedt, draag je een mondkapje. Dit houd je op, totdat je op je plaats bij je fiets (of binnen de fitness) bent. Tijdens het sporten natuurlijk geen mondkapje. Als je “jouw ruimte” weer verlaat, draag je het mondkapje wel weer, ook om het toilet te gebruiken. Na de les zet je je mondkapje dus weer op, en je houdt rekening met elkaar, bijv. door niet tegelijk de zaal te verlaten en naar buiten te gaan.

  In / uitgang;

  We maken van dezelfde deur gebruik om binnen te komen, en ook weer te vertrekken. Dat betekent, dat we allemaal rekening moeten houden met elkaar. Je komt niet een half uur, kwartier voor de les binnen. Nee, je bent er zo laat mogelijk en je wacht BUITEN als je te vroeg bent. Uitgaand verkeer heeft voorrang op binnenkomend verkeer. Heb respect voor elkaar, en gun ieder zijn 1,5 meter.

  Kleedkamers / zaal Geffen;

  Met ingang van donderdag 15 oktober, gaan de kleedkamers op slot. De lockers uit de kleedkamers zijn verplaatst naar de gang tussen ingang groepsleszaal en fitnessruimte. Voor deelnemers aan de IDC: Je kunt je tas/spullen meenemen in de zaal. Deze plaats je bij je fiets. Daar wissel je ook pas van schoenen, dus NIET in de gang. Wees creatief met overkleding die dus makkelijk uit- en aan te trekken is. Neem mee wat je echt nodig hebt en vul je bidon thuis.

  Wat we vooral willen is zorgen dat we op een verantwoorde manier met elkaar kunnen blijven sporten.

  Alvast hartelijk dank voor jullie medewerking!