• aanmeldprincipe dinsdagavond les Indoor Cycling vanaf juni 2019

  Beste sporter,

  De afgelopen tijd hebben we geconstateerd dat het aantal deelnemers aan de indoor cycling lessen op de dinsdagavonden zeer minimaal of soms zelfs 0 is. Het goede weer in combinatie met het riante aantal indoor cycling lessen op het lesrooster is hier ongetwijfeld debet aan.

  Daarom hebben we besloten om, net zoals voor de zondagochtend momenteel, met ingang van juni ook voor de dinsdagavond het aanmeldprincipe te gaan toepassen:

  • Voor de zondagochtendles (9:30 uur) èn de dinsdagavondles (20:00 uur) kun je je dus aanmelden.
  • Doe dit voor de zondagles a.u.b. uiterlijk op de vrijdagavond ervoor en voor de dinsdagavondles uiterlijk de maandagavond ervoor.
  • Afhankelijk van het aantal aanmeldingen wordt beslist of een les doorgaat, ja of nee.
  • Aanmelden doe je zoals jullie bekend via een e-mail naar idcmove2bfit@gmail.com. Via de WhatsApp-groep “IDC MOVE2BFIT” word je tijdig geïnformeerd of de les doorgaat, of niet.

  Ben je nog niet in de WhatsApp groep van de indoor cycling lessen opgenomen? Geef dan via genoemd e-mailadres – of direct aan Robert of André persoonlijk – je 06-nummer door zodat je in de WhatsApp groep wordt opgenomen en ook tijdig geïnformeerd wordt over onze spinninglessen.

  We hopen op jullie begrip voor deze wijziging.

  Voor de overige lessen blijft het rooster onveranderd.

  Sportieve groet,

  Robert Rovers

  André Stolk

  idcmove2bfit@gmail.com