• Fitness 4 daagse

    Move 2B Fit daagt heel Geffen en omgeving uit om tijdens de Nationale Fitness4daagse, die gehouden wordt in de Nationale Sportweek, 4x te gaan bewegen voor het goede doel: De Hersenstichting.

    De Nationale Sportweek is een initiatief van NOC*NSF met als doel sporten en bewegen te promoten. De Sportweek laat zien hoe gezond en vooral leuk sporten en bewegen is. De Nationale Sportweek valt samen met het moment waarop veel verenigingen en clubs hun deuren opnieuw open zetten; het sportseizoen gaat weer beginnen. Daarom vieren we tijdens de Sportweek in september in heel Nederland de start van het nieuwe sportseizoen! Tijdens de week openen honderden sportclubs, sportbonden, gemeenten en andere organisaties hun deuren en verzorgen ze sportclinics, -toernooien en -demonstraties. Verenigingsleden worden via de ‘Ik neem je mee!’ campagne uitgedaagd iemand mee te nemen naar zijn of haar club om samen de start van het sportseizoen te beleven.

    Fit!Vak, organisator van de Nationale Fitness4daagse, is de branchevereniging van erkende sport- en bewegingscentra. Move 2B Fit is hierbij aangesloten. De Fitness4daagse is enerzijds opgezet om mensen te motiveren extra in beweging te komen en anderzijds de drempel te verlagen voor niet-sporters om vrijblijvend kennis te maken met een sport. Het maakt niet uit voor welke activiteit er wordt gekozen: Indoor Cycling, Latin Dance, Total Fit, Bootcamp, Steps, Pilates, Move 2B fit Mix, Nordic Walking of Fitness. De Nationale Fitness4daagse is van 19 t/m 24 september. Inschrijven kan op www.fitness4daagse.nl of bij Move 2B Fit in Geffen. Bij uw eerste bezoek doneert u eenmalig € 10 p.p. Dit gaat volledig naar de Hersenstichting. Op vertoon van een volle stempelkaart, behaald na 4 keer sporten, ontvangt u een persoonlijk Fitness4daagse certificaat.