• Fitness gesloten i.v.m. coronacrisis

  Update: De fitness zal tot woensdag 20 mei gesloten zijn.


  Zondag 15 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. Scholen en kinderdagverblijven sluiten tot en met maandag 6 april 2020. Datzelfde geldt voor eet- en drinkgelegenheden (niet voor hotels) en sport- en fitnessclubs.

  Sport- en fitnessclubs sluiten vanaf zondag 15 maart 18.00 uur tot en met maandag 6 april.

  Daarom is ook onze fitness vanaf heden tot en met 6 april 2020 gesloten. We zullen alle abonnementen voor de nodige periode opschorten, dus zolang de overheid dit voorschrijft. Dat betekent dat onze leden niet allemaal een mail hoeven te sturen, maar dat wij, uit eigen beweging, voor iedereen vooralsnog 3 weken het abonnement stopzetten. Onze leden houden de resterende tijd van het abonnement dus tegoed, dit is natuurlijk een bijzondere situatie, waarbij we proberen het iedereen zo makkelijk mogelijk te maken.

  Hopelijk kunnen we samen op deze manier het coronavirus en de verspreiding daarvan stopzetten en de schade voor iedereen zoveel mogelijk beperken.

  Bedankt voor uw begrip en we hopen dat we na deze akelige en onzekere periode elkaar weer spoedig mogen ontmoeten in onze fitness, we houden jullie op de hoogte.

  De medewerkers van Fitness Move 2B Fit BV