• Indoor Cycling lessen 21-23-24 juni en 5 juli

  Beste sporter en enthousiast deelnemer aan de Indoor Cycling lessen van Fitness Move2BFit in Geffen,

  Hierbij informeren we je over enkele wijzigingen in het rooster van onze Indoor Cycling trainingen. Het betreft één les die vervalt en een drietal lessen die door enthousiaste gastdocenten zal worden verzorgd:
  • De les van dinsdagochtend 21 juni 9:00 uur komt eenmalig te vervallen.
  • De les van donderdagavond 23 juni 19:00 uur wordt gegeven door onze regionale “La Reine de Mont Ventoux” Lonneke. Lonneke is destijds bij de start van Move2BFit bij ons met spinnen begonnen en is in de regio bekend vanwege haar enorme enthousiaste inzet voor de Stichting Join4Energy (www.Join4Energy.nl). Deze stichting zet zich in voor het verkrijgen van geld om onderzoek te doen met als doel het vinden van een medicijn en/of behandelmethode voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte. Lonneke heeft de afgelopen jaren al meerdere malen de Mont Ventoux bedwongen tijdens het Join4Energy event “Challenge Mont Ventoux”, zeer recent nog afgelopen zaterdag 11 juni.
  • De les van vrijdagochtend 24 juni 9:00 uur wordt verzorgd door een mystery gastdocent. Surprise!
  • De les van dinsdagavond 5 juli 20:00 uur wordt verzorgd door gastdocent Vincent uit Eindhoven.
  Hiermee hopen wij jullie voldoende geïnformeerd te hebben. Veel plezier met de lessen van de gastdocenten, fijn dat ze bij ons een les komen verzorgen!

  Met sportieve groet,

  Robert Rovers & André Stolk
  Fitness Move2BFit
  IDCMove2BFit@gmail.com