• Zomervakantie

  Inmiddels aangekomen eind juli, en is de schoolvakantie weer van start gegaan. Anders dan vorig jaar hebben we dit jaar GEEN zomerabonnement. De maand augustus is de “vakantiemaand”
  In de maand augustus 2021 worden de lessen niet via het abonnement geïncasseerd. Deze maand bieden we wel lessen aan, hiervoor betaal je per les € 5,00 aan de betreffende instructeur.
  Aanmelden
  Het aanmeldportaal blijft actief om aan te melden. Hier zie je voor welke lessen je je kunt aanmelden. Net als anders is het minimale deelnemers aantal 5.
  Dus meld je op tijd aan, zodat eenieder kan zien hoeveel deelnemers de les heeft en of deze doorgaat.
  Stopzetten
  Als je zelf een andere periode met vakantie gaat dan de maand augustus, kun je je abonnement eventueel stopzetten. Stuur hiervoor een mail naar akloeffen@gmail.com.
  1 september
  Vanaf 1 september gaan we weer terug naar het reguliere rooster.
  Inmiddels hebben we alweer verschillende deelnemers terug mogen ontvangen. Het aantal deelnemers in onze mailing lijst en app lijst is behoorlijk groter. Graag zien we jullie allemaal tijdens de InDoorCycling lessen. Mocht je inmiddels andere activiteiten beoefenen en niet meer komen spinnen vernemen we dat graag van je. Stuur dan een kort mailtje naar idcmove2bfit@gmail.com We zullen je dan uit onze lijsten verwijderen.
  Sportieve groet,
  Team InDoorCycling Move2bfit