• IndoorCyclinglessen zondagochtend en woensdagavond

    Beste leden,

    De afgelopen dagen hebben we geïnventariseerd of er al interesse is voor invoering van de lessen op zondagochtend en woensdagavond. We willen iedereen die gereageerd heeft hartelijk danken voor de medewerking.

    Aan de hand van de ontvangen reacties hebben we de volgende beslissing genomen. De IndoorCyclingles van zondagochtend zal, in tegenstelling tot eerdere berichten, vanaf 6 november weer worden opgenomen in het lesrooster. Reden hiervan is het aanhoudende mooie weer, waardoor velen van jullie nog niet binnen willen sporten. Tot nu toe zijn er 4 (vaste) aanmeldingen voor de zondagochtend. Voor de woensdagavond zijn er helaas pas 2 aanmeldingen, desondanks willen we die les ook vanaf 2 november op het rooster zetten. We verwachten dat er tegen die tijd toch meer leden zijn die de woensdagavond willen komen. Mocht later blijken dat een van de lessen op het rooster een zeer lage opkomst (d.w.z. minder dan 6) heeft, dan houden we ons het recht voor, het rooster, daar waar nodig, aan te passen.

    Het spijt ons voor de 2 leden op woensdag en de 4 op zondag geen beter bericht te kunnen geven en hopen dat zij op andere dagen toch mogelijkheden kunnen creëren om te komen sporten of eventueel in de fitness te komen fietsen.