• Nieuwsbrief Corona

  Beste leden van Fitness Move 2B Fit,

  Hopelijk gaat het goed met jullie. Waarschijnlijk hebben jullie al gehoord dat de Corona maatregelen van het kabinet in ieder geval nog zullen voortduren tot 20 mei 2020. Helaas zit er voor de fitnesscentra niets anders op dan de deuren nog even gesloten te houden. Het goede nieuws is dat fysiotherapie weer mag! We hebben dus goede hoop dat wij jullie ook snel weer mogen verwelkomen.

  Op 15 maart hebben we laten weten dat we vanaf die datum de abonnementen hebben stopgezet, daarbij houden jullie het resterende deel van het abonnement tegoed. Daarover krijgen we positieve reacties, waarvoor dank! Er zijn ook leden die hebben gezegd dat ze er begrip voor zouden hebben als hun abonnement wel gewoon door zou lopen en zelfs het volledige abonnement door willen betalen!

  In april hebben we geen incasso meer gedaan, maar u begrijpt vast wel dat de meeste kosten gewoon doorlopen en dat de Corona maatregelen langer duren dan wij gehoopt en verwacht hadden. De situatie waar we nu in terecht zijn gekomen is ongekend bijzonder en extreem.

  Van de branchevereniging NL Actief, Bedrijfs Fitness Nederland en High Five Fitness waar we bij aangesloten zijn, krijgen we adviezen over hoe we om kunnen gaan met de abonnementen, zodat we financieel gezond blijven en onze leden straks weer gewoon kunnen verwelkomen in onze fitness.

  We willen ieder voor zich laten kiezen voor één van onderstaande opties, waar u zich het beste bij voelt.

  Mocht het kunnen, vragen wij u vriendelijk ons te steunen door te kiezen voor optie 2, 3 of 4: 1 Het abonnement stopzetten, daarbij houdt u, indien gewenst, de resterende tijd van uw abonnement (na 15 maart) nog tegoed, na afloop stopt het abonnement dan.

  • 50/50. Vanaf de maand mei mag de helft van mijn maandelijkse abonnement in rekening gebracht of geïncasseerd worden.
  • Steunen vanaf de maand mei! Met ingang van mei mag de volledige maandelijkse bijdrage van mijn abonnement geïncasseerd of in rekening gebracht worden.
  • 100% steunen. Ik steun Fitness Move 2B Fit volledig. De maandelijkse bijdrage voor mijn abonnement voor de maanden april en mei mogen ook geïncasseerd of in rekening gebracht worden.

  Wij vragen u op deze brief een reactie met uw keuze te sturen naar akloeffen@gmail.com, vermeldt daarbij ook uw naam. Als we geen reactie ontvangen gaan we ervan uit dat u keuze 2 een prima optie vindt, in dat geval zullen we dan ook de helft van het abonnement incasseren of in rekening brengen.

  Tot we weer open mogen, proberen we u te helpen door online sportmogelijkheden aan te bieden via FitSnacks.tv. We hebben u eerder een toegangscode gestuurd voor FitSnacks.tv, mocht u daar vragen over hebben, dan kunt u dat mailen naar ianwagemans@hotmail.com.

  Ook is het mogelijk om cardiotraining thuis of buiten voort te zetten, daarvoor kunt u een SportMed horloge kopen of huren om in uw hartslagzone te trainen en sportpunten te sparen.

  We wensen jullie veel positieve energie voor de komende weken en hopen jullie weer snel en in goede gezondheid te mogen ontvangen in onze fitness.

  Bij vragen over deze brief kunt u ons via akloeffen@gmail.com bereiken.

  Hartelijke groet, Team Move 2B Fit:  Michael, Robert, Andre, Jarno, Myrna, Diana, Lieke, Ian, Kris, Graciela, Geert, Jens, Mirsada, Monique en Roelf