• Indoorcyclinglessen tijdens de Zomer en op Zondag

  Hallo Sporter!

  Zomerrooster

  De temperaturen lopen langzaam weer wat op, het zonnetje laat zich steeds vaker zien en de tijd wordt komend weekend weer verzet…..Tijd dus om het zomerrooster in te laten gaan. Dit rooster ziet er net iets anders uit, dan voorgaande jaren. Lees dit bericht even goed door.

  Woensdagavond & Zondagmorgen
  Vanaf maandag 1 april 2019 tot en met 31 oktober 2019, komt de woensdagavondles van 20.30 uur te vervallen. Voorgaande jaren was dat ook zo voor de zondagochtendles van 09.00 uur. Echter is vorig jaar de zaterdagochtendles uit het rooster gehaald in verband met weinig deelnemers. André heeft aangegeven gedurende het zomerrooster op zondag niet beschikbaar te zijn. Robert wil deze les niet uit het rooster halen, maar kan niet voor 1 of geen deelnemer naar Geffen komen. We zijn reeds geruime tijd op zoek naar een extra (inval-)instructeur. Helaas is dat tot nu niet gelukt. Daarom gaan we voor deze les het aanmeldprincipe toepassen, zoals ook in vakantieperiodes gebeurt. We hopen op jullie begrip.

  Procedure
  Voor de zondagochtendles kun je je dus aanmelden. Doe dit uiterlijk op de vrijdagavond ervoor. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen, wordt beslist of een les doorgaat, ja of nee. Aanmelden gebeurt zoals jullie bekend via een mail naar idcmove2bfit@gmail.com. Via de WhatsApp-groep wordt je geïnformeerd of de les doorgaat, of niet.
  Voor de overige lessen blijft het rooster ongewijzigd.

  Aanstaande zondagochtend 31 maart, is de laatste les voor het zomerrooster, en hoef je je dus nog niet aan te melden.

  Sportieve groet,
  Robert Rovers
  André Stolk